lördag 15 maj 2010

Vintern är här..

Den senaste veckan känns det som om vinterna har tagit ett litet grepp om Centurion. Det har varit härliga klara dagar men inte varmare än 23-24 grader och 9-12 på nätterna. Framför allt är det skönt att slippa regnet, vilket normalt kyler temeraturen onödigt mycket... Ett annat säkert vintertecken är att skolan gått över till vinteruniform. Eftersom det är olika unifomer (sport and formal) olika dagar och för olika barn beronde på klass så blir det en del att hålla reda på. Tyra har dessutom byte vissa dagar eftersom hon har sport vissa eftermiddagar. Ivar han gillar verkligen sin uniform och bär den mycket stolt, särskilt slipsen. Nu till vinteruniformen har de båda fått slips och långa strumpor de ser mycket prydliga ut. Igår blev det lite fotografering av uniforerna till nästa års katalog...(skoja bara)...

I helgen är det mycket sport på programmet och besök hos vänner men även "House warming party" i eftermiddag på Woodhill, en annan estate c:a 20 minuter från oss samtidigt som vi är inbjudna till våra närmaste svenska grannar.
/Stefan

3 kommentarer:

Lyxhustru sa...

Vilka fina bilder på era fina barn!

Personligen så tycker jag det här med skoluniformer verkar himla bra! Slippa bekymmra sig om vad barnen ska ha på sig varje dag... Måste vara skönt! =)

Miriam sa...

Tack Lindah! Ja, det är jätte skönt med uniform, man slipper allt tjafs om kläder på morgnarna!

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Tycker det är så bra med skoluniformer, ingen mobbning pga fel klädval. Att man inte harkommit på detta här i Sverige.
På tal om vinter, här har vi vår, men samma temperatur som ni, tom lägre. Jag längtar efter 20+!!
Kram, Muschka