lördag 8 maj 2010

Mother's Day på Southdowns College

Igår morse var alla mammorna bjudna till barnens skola för att fira Mother's Day, som är på söndag. Först bjöds vi på en konsert av ett par högstadieelever. Vi mammor och våra barn fick sitta på filtar i gräset och lyssna. En del av de yngre barnen ville dock gärna vara med och sjunga, vilket de fick i den sista sången. Observera att det var fredag och därför var barnen klädda i sina fotbollströjor.
Tyra och hennes kompis Caitlin
När den nästan timmeslånga konserten var över, fortsatte firandet inne i klassrummen. Mammorna bjöds på scones och te eller kaffe och varje klass hade förberett något för att fira sina mammor. Ivars klass läste en dikt tillsammans om varför deras mammor var bäst, snyggast och coolast. Jag fick även en bild av Ivar med magnet och en liten påse med en chokladbit, tepåse och mjölk, med löfte om att han ska bjuda mig på en kopp te på söndag.

Tyras klassrum hade förvandlats till spa, där vi mammor bjöds på hand- och fotmassage. Mycket bra idé, tycker jag. Barnen hade även gjort var sin presentpåse till sin mamma, se den gröna påsen som Tyra gjort av ett flingpaket. I påsen låg ett personligt brev och mammornas favoritgodis (jag fick vitchoklad) samt tepåse och mjölk.

2 kommentarer:

Familjen Samuelsson sa...

Härligt Tyra och Ivar! Te, choklad och spa ska en mamma ha!

Anonym sa...

vilken fin bild på dig och Tyra! Stor Kram Elisabeth