måndag 15 juni 2009

Solig långhelg i Centurion

Det soliga vintervädret har återvänt till Centurion och nu är det i alla fall varmt (runt 20 grader) på dagarna. Igår satt vi t o m på en uteservering och åt lunch!

Vår första helg i Centurion utan Stefan och lillkillarna råkar vara en långhelg. Idag är det klämdag och imorgon är det helgdag. Skola och dagis är stängda hela långhelgen, tyvärr är jag inne i en ganska hektisk period på jobbet, så jag måste jobba en hel del hemifrån. Inte alltid så uppskattat av barnen...

Vi har ändå försökt att göra en hel del under helgen. I lördags morse och idag har Tyra haft sin skridskoträning. Lite segt att gå upp klockan 3:45 när man är ledig från jobbet för att hinna till träningen 05:00! På bilden syns Tyra och hennes tränare, Suzelle. Tyvärr har jag endast kvar lilla (dåliga) kameran i Sydafrika, så mina kort framöver kommer inte att vara av någon högre kvalitet! Här i Sydafrika tränas barnen individuellt och inte i grupp som hemma i Sverige. Tyra tycker det är rätt tufft ibland, men hon har gjort framsteg sedan hon började träna här, vilket är kul.

Igår var vi på bio och såg "Natt på Museet 2" tillsammans med familjen Engberg och nu ska vi strax iväg och simma på gymmet. Ikväll och imorgon eftermiddag är vi bortbjudna. Skönt för oss alla 3 att det händer lite den här långhelgen!

4 kommentarer:

Stefan Zetterlind sa...

Hej på er, hur har det gått med vattenläckan. Har ni fått tillbaka vattnet igen?

Myralo sa...

Japp, när vi kom hem igår kväll var vattnet på igen! Jag var rädd att det skulle dra ut på tiden, på jobbet tog det ju 2 dygn att få tillbaka vattnet efter att ett rör hade brustit.

Anonym sa...

Hej!
Måste stackars Ivar också stiga upp halv fyra på morgonen?
Nu har vi fått träffa ena halvan av familjen vilket var jättekul förståss och vi ser fram emot att få se er också snart, veckorna kommer gå fort nu.

Hälsningar
Onkel M

Myralo sa...

Hej Onkel!
Ja, tyvärr måste Ivar också stiga upp. Jag sätter honom i bilen i pyjamas och ytterjacka, sveper in honom i en filt och sedan får han sova i sulkyn under träningen. Vi ser också väldigt mycket fram emot att ses, hoppas verkligen att veckorna kommer att gå fort!
/Miriam