onsdag 10 juni 2009

Lång väntan

Idag har Stefans systerson, Jacob, tagit studenten! Stefan, Noah och Axel är på plats i Stockholm för att fira honom. Vi som är kvar i Sydafrika vill också passa på att gratulera honom!

Nu har den långa nedräkningen fram till den 31 juli börjat. Det är då som Tyra, Ivar och jag får åka hem till Sverige och återförenas med resten av familjen. Om det har varit kallt tidigare, är det både kallt och eländigt nu. Tidigare har det i alla fall varit soligt och varmt på dagarna. Idag har det regnat nästan hela dagen och som varmast varit runt 11 grader. Nu är det 6 grader ute och 16 grader inne.

Jag försöker att hålla humöret uppe för barnens skull, men de påverkar också av vädret, att pappa är i Sverige och att de har fått längre dagar på skola/dagis. Ikväll åkte vi till gymmet och badade och bastade på gymmet, vilket de gillade. Helgen som kommer är det långhelg (tisdag är helgdag och måndag är klämdag), så jag får försöka att hitta på lite roliga saker att göra. Det har bara gått några dagar sedan Stefan åkte, men det känns som om tiden fram till den 31 juli kommer att gå väldigt långsamt.

Inga kommentarer: