fredag 26 juni 2009

Grattis på födelsedagen Ivar!




Idag tänker vi speciellt på Ivar som fyller 6 år. Han har redan hunnit tappa två tänder och längtar efter sommarlov att få komma hem till Sverige. Ivar kommer ju att ha sitt skolmognadsprov i september och det är bland annat anledningen till att han stannar kvar ända till augusti innan han kommer till Sverige, vem skulle inte behöva det om det är på engelska?

Vi är jättestolta över Ivar som är på förskolan på dagarna. På förskolan spelar han ju golf och har gymnastik samt extraundervisning i engelska. Nu när pappa och Noah och Axel är i Sverige blir dagarna lite långa för Ivar men vi vill berätta att vi saknar honom och Tyra och Miriam jättemycket och hoppas att han lär sig såå mycket engelska. Nu hoppas vi att han får en riktigt bra födelsedag och att han väljer en bra restaurang att fira den på, vi tippar på Spurs eller The Godfather…eller?
Kram från Pappa, Noah och Axel (Oma och Opa hälsar också)



Ivar vid Godahoppsudden (The Cape of Good Hope) På färjan från Robben Island


Coola barn vid stranden i Fish Hoek


Ta med dig Nintendo ds till Sverige Ivar...grattis!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hipp Hipp Hurra Hurra för dig Ivar på din födelsedag!
Du är ju en toppenkämpe du :-)
Idag skall jag, Malin, åka till Dalarna och hämta hem Klara o Kajsa som varit hos sin mormor o morfar i en vecka - jag längtar jätte mycket efter dem så jag förstår om DU längtar efter de dina! Snart har vi semester och när NI kommer till Sverige hoppas vi att vi kan ses allihopa vid Sommen! Kram till dig , Tyra och Miriam! Vi tänker på er!

Myralo sa...

Tack, Pappa! Och tack för spelen till min DS. Jag blev superglad!!
Vi ska till Spur ikväll!
Kram, Ivar

Lolo sa...

Stort Grattis Ivar!
Hoppas att DIN dag blir precis så som du önskar dig den.
Att fylla 6 år är stort!
Varma födelsedags hälsningar
Emil och Erik, Johan och Lolo