fredag 12 juni 2009

Pappa pratar de svenska här?

Noahs första fråga när han kom in på Mc Donalds i Alvik var om alla pratade svenska. Det är lite förvirrande för dem att inte riktigt veta vad som gäller. Det viktigaste har varit att få träffa kusinerna, vilket vi nu har klarat av. Även Lydia verkade gilla att träffa pojkarna och hon sa till mig i förtroende att hon också saknade kusinerna i Afrika. Tiden går fort och Jacob har tagit studenten, mycket tid har gått åt till detta. Vi kommer att åka till Roslagen i morgon och Uppsala på måndag, för att sedan ta oss ner till Jönköping lagom till midsommar., där vi ska försöka hinna med att hälsa på dagis och kompisar.

Noah och Axel är annars helt uppslukade av att åka tåg (tunnelbanan och tvärbanan). Även att åka buss är något som de frågar efter. Livet i Centurion bjuder inte på vare sig det ena eller det andra mer än minitåget som vi berättat om tidigare.

Vi är mycket glada för alla som följer bloggen och kan konstatera att det är cirka 40 unika träffar var dag, dvs du och de andra räknas bara en gång per dag i statistiken. Fortsätt att läs det är mycket uppmuntrande.

/Stefan

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan på er!
Är spännande att läsa om era äventyr! Skönt att ni verkar ha det bra! M: hoppas tiden går fort tills ni far hem till Sverige igen, och att ni hittar saker att sysselsätta er med tills dess. Här hemma rusar tiden iväg och killarna gör enorma framsteg, både viktmässigt och utvecklingsmässigt! Kul! :)
Ha det gott! Kram Mariette

Myralo sa...

Hej Mariette!
Skönt att det går så bra för killarna. Hoppas jag kan få se dem i augusti!
/Miriam