söndag 28 juni 2009

Ivars födelsedagshelg



I helgen har vi firat Ivar i dagarna två. Till dagis hade Ivar med sig godispåsar och en film (han valde Mamma Mia). Lite annorlunda dagisfirande, men man får ta seden dit man kommer.

Efter dagis hade Ivar en golflektion. Han har spelat golf på dagis sedan i februari, men det här var hans första riktiga golflektion och första gången han fick använda alla klubborna i det nya golfsetet. Han var mer än nöjd och ville helst ha fler lektioner direkt, men det får vänta till i september när Stefan är tillbaka. Det är tillräckligt stressigt att få vardagen att gå ihop med jobb, skol- och dagishämtningar och lämningar, konståkning, läxor... På kvällen gick vi ut och åt på Spur.

I lördags gick vi upp 4:00 för att åka på Tyras konståkningsträning, men seddan kunde vi gå och lägga oss igen när vi kom hem. Framåt lunchtid åkte vi till shoppingcentret Menlyn, där barnen fick göra var sitt gossedjur. Man köper skalet, sedan får barnen välja ett hjärta innan gossedjuret stoppas upp och sys ihop. Till lunch anslöt familjen Engberg och sedan var det meningen att vi alla skulle bowla tillsammans. Ivar och Edvin ville dock hellre leka på leklandet med hoppborgar, klätterställningar, flygplan m m. Vi delade på oss, medans de stora barnen bowlade, tog vi mammor en kopp kaffe och höll ett öga på Ivar och Edvin. Kvällen tillbringade vi hemma hos Enbergs, där Ivar äntligen fick sin efterlängtade födelsedagstårta, och sedan fick Ivar sova över hos Edvin.

1 kommentar:

Stefan sa...

Inte illa Ivar. Hoppas att du gillade lektionen. Vi får se till att fixa fler i september, både du och jag...
puss Pappis