söndag 7 juni 2009

Fantastisk helg!


Nu sitter Stefan, Noah och Axel på planet på väg till Sverige via Frankfurt. De landar på Arlanda strax före 10 imorgon förmiddag. Det känns väldigt sorgligt för vi kommer inte att ses på 7,5 veckor! Om det känns tungt framöver, får jag försöka se tillbaka på den gångna helgen, för den har varit helt otrolig!

I fredags arbetade jag halvdag och sedan körde vi upp till White River och Seringa Lodge http://www.seringalodge.com/ (ca 4 timmars körning). Anders och Anna och deras 2 barn ska flytta tillbaka till Sverige nästa vecka och detta var deras sista helg i Sydafrika. Den tillbringade de tillsammans med oss och några andra familjer på Seringa. När vi kom fram till Seringa var barnmiddagen framdukad och sedan fick alla barnen se på en film. Vi vuxna fick avnjuta en helt underbar 5-rätters gourmetmiddag. Cecilia, som äger lodgen tillsammans med sin man, Roger, är verkligen en fenomenal kock!


Lördagen startade tidigt och vi tillbringade 12 timmar (inklusive bilresan dit) i Kreugerparken. Vi såg alla "Big 5", geparder, flodhästar och många andra djur. Imorgon kommer jag att skriva mer om vårt besök i Kreugerparken och lägga ut bilder därifrån.

Imorse gratulerade vi Ivar i förskott på 6-årsdagen, eftersom han fyller år när Stefan är i Sverige. Han fick ett barngolfset, något han önskat sig länge, och han blev otroligt glad. Nedan står han på Seringas veranda med sin golfbag.

Tack Anna och Anders för en jätte trevlig helg! Vi kommer att sakna er här i Sydafrika!

Inga kommentarer: