tisdag 2 juni 2009

Om några dagar...

På söndag den 7 juni åker Stefan, Noah och Axel hem till Sverige. De ska bl a fira kusin Jacob, som tar studenten den 10 juni. Sedan stannar de i Sverige hela sommaren. Tyra, Ivar och jag åker inte till Sverige förrän den 31 juli. Tyra har inte lov förrän i augusti och Ivar ska göra skolmognadstest i mitten på september. Då är det inte så bra om han är i Sverige hela sommaren och glömmer bort all engelskan.

Det kommer bli några tuffa veckor för oss som är kvar i Sydafrika; vintern här är inte så kul och det blir långa dagar för barnen på dagis och skola. Vi försöka att göra roliga saker på helgerna istället.

På fredag eftermiddag åker vi hela familjen på en snabbvisit till Kreugerparken. Sedan åker Stefan och lillkillarna i princip direkt därifrån till flygplatsen på söndag kväll. Nästan alla flyg mellan Sydafrika och Europa går på nätterna. Nu måste Stefan och jag sätta oss ner ikväll och börja planera inför resan; vad ska packas, vad måste vi gå igenom, vad måste Stefan uträtta imorgon och torsdag osv.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej !

Då måste ni komma förbi HallonEtt!
Idag innan mellanmål satt vi på golvet i Solens hall med bärbara datorn och tittade på bilderna bla. från Rådhusparken där båda pojkarna är med. vi tittade även i deras bildmappar som finns kvar i datorn och jag ska berätta att det var glada miner att få se sina kompisar igen.
Trevlig resa!

Kram till Er alla !
/Harriet

Anonym sa...

Hej igen !

Glömde säga att vi firar midsommar med grill lunch även i år och då är ni VÄLKOMNA att vara med. kan inte säga i dagsläge om det blir på onsdag el. torsdag du får kolla upp det när ni kommer hem, ni vet ju var vi håller hus !
/Harriet

Myralo sa...

Hej Harriet!

Stefan kommer att vara i Jönköping runt midsommar (och sedan igen i augusti). Noah och Axel pratar mycket om sitt dagis i Sverige, så de kommer gärna och hälsar på! Blir det grillunch på torsdag kommer de gärna då.
/Miriam

Anonym sa...

Oj ja det låter tufft för er som blir kvar men det fixar ni :-) För oss som får glädjen att träffa Stefan å killarna är det kul!
Ta väl hand om er å Stefan ha en trevlig resa - hör av dig när du är på väg till jönkeboda! Kram malin

Britt-Marie sa...

Hej!
Roligt att se barnen på bilderna ni sätter in.
Kul att koftan passar till Tyra ännu, förstår att den kan behövas därnere nu.
Vårt lilla nya barnbarn Oliver blir 1 månad den 8 juni.
Det ska bli roligt att träffa Stefan, Noah och Axel på Torsö snart.
Vi ses i augusti.
Hälsningar Britt-Marie och Folke

zetterlinds sa...

Hej Britt-Marie!
Hon använder sin kofta väldigt ofta och även Ivar använder sin tröja nu när det är kallt här. Vi ser också fram emot att träffa er i augusti och att få se Oliver!