fredag 26 mars 2010

Soccer Friday

För andra veckan i rad har Ivar och jag firat "Soccer friday" och gått till skola och jobb i sydafrikanska fotfollströjor. Tyra ska egentligen också ha en tröja, men hennes klass har blivit sponsrade och företaget som sponsrat har inte hunnit trycka sin logga på tröjorna än.

Jag har nog aldrig ägt en fotbollströja förut och defenitivt aldrig gått till jobbet i en, men jag måste erkänna att det är ganska bekvämt. Tror ni att skolor och arbetsplatser i Sverige skulle uppmuntra sina anställda att gå klädda i blå-gult om fotbollsVM var i Sverige?

Idag hade Tyra och Ivar terminsavslutning (termin 1 av 4) och nu väntar 3 veckors påsklov för dem. Förra året var det upp till skolorna själva (de privata) att bestämma terminisindelning och när loven skulle ligga, men i år måste alla skolor hålla sig till samma schema. Alla skolor är t ex lediga under hela fotbollsVM.
Tyra har bestämt att hon ska laga maten ikväll, det blir spaghetti och köttfärssås. Ingen får hjälpa henne, inte ens med att hacka löken... Tror ni hon städar upp efter sig?

2 kommentarer:

Familjen Samuelsson sa...

Härligt! Ni är jättefina i era tröjor!

Miriam sa...

Ja, visst är vi!!