söndag 22 november 2009

Ivar's Graduation

I helgen har vi fått uppleva familjens första Graduationceremoni. Ivar har tagit "examen" från dagis och detta firades högtidligt!
För några veckor sedan fick vi en mycket avancerad inbjudan till denna högtid och fick veta att endast vuxna (inga syskon) var välkomna till Graduation. Varje familj skulle tilldelas ett bord med plats för max 6 vuxna samt festföremålet. Bordsdukningen skulle vi själva ansvara för och temat för kvällen var Sydafrika. Vi sydde en duk av leopardmönstrat tyg och dekorerade bordet med alla leksaks- och trädjur (afrikanska) vi kunde hitta. Resultatet blev riktigt bra och vi fick pris för 3:e bästa bord!
Programmet var mycket ambitiöst och välrepeterat. Barnen både sjöng, talade, dansade och spelade trummor och tvärflöjt. Alla barnen fick berätta vilken skola de skulle börja i och vad de ville bli när de blev stora. Ivar berättade att han ville bli golfproffs. Förskolepersonalen måste ha jobbat otroligt hårt med alla förberedelser, allting var noga genomtänkt och planerat. Vi var mycket imponerade! Alla barnen fick en liten ryggsäck i present från förskolan och den innehöll bl a ett välfyllt pennskrin med barnens namn.
När programmet var slut avslutades kvällen med en braii, dvs grillning, där varje familj hade med sig sin egen mat.

1 kommentar:

Lolo sa...

Stort grattis Ivar!
Hälsningar familjen Granath