måndag 25 oktober 2010

Vardagshändelser

Igår var en vanlig dag vilken som helst (Ja, det finns sådana dagar i Afrika också). Handla, klippa sig och barnen samt fixa och ordna lite av varje. På Irene Mall där frisören finns har de "lagom" till jul satt upp den fina julgranen... Dagen avslutades med att Axel ramlade och slog i hakan och fick sy ett antal stygn i underläppen. Måste erkänna att jag var rejält imponerad av honom. Visst grät han när han slog sig. Hacket var inte så stort men rejält djupt. När läkaren satte sprutan för att bedöva och under själva ingreppet var Axel kolugn och inte det minsta rädd. Läkaren ville att han skulle stanna i landet, bli hedersmedborgare och spela rugby. "Vi behöver killar som klarar av att ta en smäll" förklarade han... Tur att vi hade Birgitta som granne som kunde rycka in efter som även Miriam var hos "frissan" och behövde lite längre tid på sig. Jag var på vårdcentralen på 10 minuter och efter en timme var vi hemma redan vid 20-tiden utan att behöva spendera en kväll på akuten.


Axel får ett av sina fem stygn

En annan liten vardagshändelse hände i Söndags när en hagelstorm drog in över Centurion och hagelkorn med 2-3 centimeters diameter fyllde på poolen rejält... Hela golfbanan var vit nästan som snö ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aj stackars lite - :-(
Hoppas att han mår bra nu! Hagelstormarna kan ni väl avverka i dagarna två och plocka fram solen till på torsdag :-) Kram malin :-)

Myralo sa...

Hej Malin!

Solen skiner idag, förhoppningsvis har det haglat klart, för det kom ju rätt mycket!
Miriam