söndag 10 oktober 2010

Dåliga nyheter

Ibland blir saker och ting inte som man har tänkt sig och motgångar och sorgliga nyheter har en tendens att hopa sig. Stefans pappa har varit dålig ett tag och förra söndagen fick vi beskedet att även Stefans mamma lagts in på sjukhus. I helgen har Stefans pappa blivit sämre och lagts in på sjukhus igen, varför vi snabbt bestämde att Stefan skulle åka hem till Sverige. Medans jag skriver detta är Stefan på väg till flygplatsen för att flyga till Sverige. En av de jobbigaste sakerna medfatt bo långt ifrån Sverige, är att inte snabbt kunna vara på plats när det är något.

Tyvärr är jag inne i en av de mest hektiska periodern på jobbet, men det får gå på något sätt. En av våra grannar har lovat att hämta Tyra och Ivar på skolan tisdag och torsdag när de slutar kl. 15:00. De andra dagarna får jag åka från jobbet strax före kl. 16:00 och jobba hemma på kvällarna istället.

2 kommentarer:

Lyxhustru sa...

Fy, vad tråkigt, hoppas att allt ordnar sig till det bästa! Visst är det jobbigt att vara långt borta när det händer jobbiga saker i Sverige... Tur du verkar ha hjälp av vänner med barnen!

Anonym sa...

Aj då inte kul! Tänker på er!