torsdag 14 oktober 2010

Snart helg

Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt med helg! Jag måste erkänna att veckan har varit ganska jobbig, Tyra och Axel har varit lite krassliga, jag har haft mycket på jobbet, men logistiken har ändå funkat på något sätt och jag är lite förvånad över att det redan är torsdag kväll. Vår granne Birgitta har hämtat Tyra och Ivar från skolan 2 dagar och så har de fått vara hemma hos henne några timmar. Det har blivit långa dagar på dagis för Noah och Axel, men det känns okej, eftersom de slutar på dagis om 2 veckor och sedan vara lediga 2 månader innan de börjar skolan.

Igår kom familjen Ljungberg till Sydafrika. Det är familjens första utlandsresa (förutom Danmark) och det hör väl inte till vanligheterna att välja Sydafrika som premiärland, men vi är jätte glada att de tog chansen att komma hit! I morse åkte de vidare till Kapstaden och sedan kommer de tillbaka till oss i mitten på nästa vecka. Med tanke på att Stefan åkte till Sverige i söndags, är det tur att de valde att åka till Kapstaden i början av sin resa.

Stefan har fullt upp med att hälsa på sina sjuka föräldrar i Uppsala och Stockholm och vi hoppas att han snart kan komma hem till oss igen (flyg är bokat till måndag nästa vecka).

Inga kommentarer: