tisdag 1 september 2009

Spring Day

I morse strax före 10 landade vi i Sydafrika. Resan har gått bra och vi lyckades få med oss allt bagage. Det incheckade bagaget hade ett par kilos övervikt, men vi fick igenom det. Handbagaget hade troligtvis också ett par kilos övervikt... Vi kom även igenom tullen, utan att bli stoppade. Tur, eftersom vi hade packat med oss en hel del mat; sill, falukorvar, tunnbröd, knäcke, kaffe m m. På flygplatsen hade de lite problem med bagageutlämningen, men vi hittade till slut vårt bagage på rullbandet för ett flyg från Kairo.

Vi möttes av strålande solsken och ca 25 grader varmt. Idag är det officiellt "Spring Day", dvs vårens första dag. Nu på kvällen är det lite svalare igen, men det går inte att jämföra med de iskalla nätterna i juni och juli. Skönt!

Det är alltid skönt att komma hem till sina egna saker, men samtidigt känns det mycket sorgligt att åka från Sverige. Jag saknar redan våra familjer och alla kompisar. Nu är det 10 månader kvar till nästa semester hemma... Tur att vi har besök från familj och kompisar att se fram emot framöver.

Inga kommentarer: