söndag 6 september 2009

Soliga dagar

Snart har det gått en vecka sedan vi kom tillbaka till Sydafrika. Det tar alltid lite tid att komma på plats, det ska handlas, alla smutskläder ska tvättas m m, men jag tror att vi är ikapp nu. I onsdags började Tyra skolan, killarna dagis och jag jobbet igen. Noah och Axel har inte gått på dagis på 3 månader, men de verkar ha funnit sig tillrätta ganska snabbt. Det har varit en hel del att ta tag i på jobbet, men så fort jag har tittat ut genom fönstret har blivit på gott humör. Den här veckan har det nämligen varit strålande solsken och 25-30 grader varmt.
Tidigt i morse gick Stefan upp för att spela första golfrunda på länge, han var väldigt nöjd efteråt, så det gick nog rätt bra. Vid lunchtid satte vi oss sedan i bilen och åkte till Johannesburg och Lake Zoo tillsammans med Engbergs. Det är en jätte trevlig park vid en sjö, med bl a en stor lekplats. Vi började med att äta lunch på Moyo, en kedja med afrikanska restauranger. Där kan man, förutom god mat, njuta av afrikanskt hantverk, livemusik och ansiktsmålning.


Ett par timmar senare gick vi så till den intilliggande lekparken (barnen tyckte det tog alldeles för lång tid på Moyo). Där drack vi medhavd kaffe och höll ett öga på våra barn. En mycket trevlig eftermiddag, det lovar gott inför kommande månader här i Sydafrika.

Inga kommentarer: