söndag 30 augusti 2009

Hösten är här, nu flyger vi söderut!

120kg+48kg handbagage!

Idag är det inte bara dagen då vi återvänder till Sydafrika utan detta är även vårt 100:e inlägg på bloggen!
Klockan är nu 13.00 och vi håller på att samla ihop alla väskor för att sedan ta oss till Arlanda. Resan denna gång går med Swiss och vi flyger via Zurich. Tidigare har vi flygit över Frankfurt och det är skönt att slippa den stora flygplatsen då det blir lite bök med barn och allt. När vi landar i Johannesburg i morgon blir vi hämtade på flygplatsen med en person som står och håller en liten skylt med vårt namn. Det är alltid förmånligt att ha den servicen och det är skönt att komma snabbt hem. Idag har jag Stefan redan hunnit med en tur till Bankekind utanför Linköping där vår bil kommer att övervintra.
Vi ser fram emot en intensiv vår med flera besök och äventyr som väntar. Vi ser också fram emot era kommentarer och hälsningar via mail. För er som har Skype så hittar ni oss som enda familj Zetterlind i Sydafrika...
Vädret börjar enligt våra källor att bli bättre och temperaturen börjar bli ok med 20-25 på dagarna... hoppas att vi kommer att stå ut ;). Jag längtar även att få komma ut på golfbanan igen och pröva den nyinköpta drivern.
/Stefan






Inga kommentarer: