måndag 24 augusti 2009

"SE"mestern slut..

Idag tog Miriam taxi till kontoret norr om Stockholm. Jag och barnen fick i stället avnjuta en hotellfrukost på Scandic i Sollentuna. Om exaklt en vecka kommer vi att flyga tillbaka till SA och Tyra börjar skolan och livet ska återgå till det normala. Det har varit en fantastiskt skön sommar för min del vi har fått träffa många vänner men känner att vi missat många. Tiden räcker inte till. Jag känner att det ska bli skönt att få komma hem, även om det är vinter i Sydafrika, för det är jobbigt att leva i resväska under så lång tid.

Vi har känt att vi saktnat en egen fast punkt. Vi ångrar inte att vi sålde huset, men det hade varit skönt att ha något att komma hem till.

Nu väntar en spännande höst i Sydafrika med flera besök av släkt och vänner. Förhoppningsvis blir det också nya erfarenheter och upptäkter av vårt tillfälliga hemland. Det som var torrt och dammigt innan vi åkte lär vara snustortt och öken nu. Enligt ett samtal från en svenskbekant lär det nu inte gå under 0 grader på nätterna, bara det...

Väskorna är packade, 6 stora resväskor och 6 rullväskor, en rygsäck och en golfklubba! Vid provvägningen i Jönköping innan vi åkte igår har vi minst 10 kg till godo. (vår lilimt är 120 kg + 48 kg handgepäck). Jag lovar att det var trångt i bilen upp till Stockholm.

Inga kommentarer: