lördag 12 juni 2010

Invigningsfest och kalas

Igår eftermiddag var vi hembjudna till Wincents för att se på invigningsmatchen. Eftersom de bor på samma Estate som vi, tog Stefan och barnen golfbilen dit. Jag gick. Det var en mycket trevlig kväll, tack Fredrik och Jennie! Visst hade det varit roligare om Bafana Bafana vunnit igår, men skönt att de inte förlorade. Sydafrikanerna verkade vara mycket nöjda med invignings-matchen och firandet i det näraliggande Cricket Stadium fortsatte till sent på natten. Vi somnade till vuvuzelornas ljud igår...
Idag har vi haft 7-års kalas för Ivar. Ivar fyller år den 26 juni, men Stefan, Tyra och Ivar åker till Sverige på onsdag.


I en shopping mall i närheten av oss finns en rätt stor Legoaffär, där man kan hyra deras uteplats och låna en massa Lego. Eftersom Lego är leksaken med stort L i Ivars liv, tyckte vi att det var ett passande ställe att ha kalaset på. Vi satte barnen på att försöka bygga Soccer Stadium och självklart delades pris i form av Legogubbar ut till bästa bygge. Pizza och tårta hann vi också med.


Inga kommentarer: