tisdag 19 januari 2010

Biljetter till FIFA 2010

Igår kväll åkte John och Emelie tillbaka till Sverige. De bör vara hemma i Jönköping vid det här laget. Vi hade ett par jättetrevliga dagar tillsammans och nu känns huset väldigt tomt. Speciellt Ivar saknar Lukas, de har lekt bra tillsammans och haft jätteroligt.

Vi har äntligen tagit tag i att försöka köpa biljetter till FotbollsVM i sommar. Stefan, Tyra och Ivar åker till Sverige runt den 17 juni (tror vi), men vi ska försöka få lite biljetter till gruppspelet. Det är tur att vi tog tag i det här nu, för den 3:e (av 4) anmälningsperioder för biljetter går ut nu på fredag. Vi har fyllt i en ganska diger blankett och Stefan ska gå till banken och betala biljetterna imorgon. Biljetterna betalas i förskott (utan att vi vet om vi verkligen får några) och sedan får vi ett SMS med besked om vilka biljetter vi fått. Om det blir pengar över, betalas dessa ut igen. Varje hushåll får beställa max 4 biljetter till 7 olika matcher.

Biljetter finns i 4 kategorier från 140 R per biljett till 1100 R (för gruppspelet). Den billigaste biljettkategorin är reserverad för boende i Sydafrika. Vi kommer att försöka få biljetter till följande matcher: Sydafrika-Mexico, Nigeria-Argentina, England-USA och Danmark-Nederländerna. Vi har valt de billigaste biljetterna till alla matcher utom Danmark-Nederländerna. Hoppas vi får biljetter till åtminstone en match! ...men tänk om det blir till alla ;)

2 kommentarer:

Jennie Wincent sa...

Tydligen har biljetterna gått dåligt i Europa, folk har fått snåla in under lågkonjunkturen. Det betyder att vi nog kommer få de biljetter vi köpt! Vad säger ni? Barnvakt?

Miriam sa...

Jennie, självklart kan vi hjälpas åt med barnpassning om vi inte råkar få biljetter till samma matcher.