lördag 31 oktober 2009

"Trick or trunk" eller Halloween?

Idag skulle vi åka och plocka jordgubbar med "social club" på mitt jobb, men när vi kom till jordgubbsfarmen, fanns det inga jordgubbar kvar. De hade regnat bort under natten... Lite snopet, men vi hade beställt en picnickorg, så vi satte oss vid en ankdamm och åt vår picnic. Det blev ändå en riktigt lyckad utflykt, eftersom jordgubbsfarmen låg i ett mycket vackert område och det fanns många handelsträdgårdar på vägen. Vi besökte 2 av dessa och köpte några små kaktusor (för inomhusbruk) och en stor kaktus, som ska stå vid entrén till huset.
I eftermiddags firades Halloween på vår Estate (bostadsområde). Istället för att barnen skulle gå runt i området och knacka dörr, fick de som ville vara med, dekorera sin baklucka och låta barnen "trick or treata" bland bilarna, som var hänvisade till en del av golfbanan. Vi delade bagagelucka med familjen Wincent och barnen samlade ihop väldigt mycket godis! De var mer än nöjda...
Istället för att säga "trick or treat" (bus eller godis) blev det trick or trunk...
Imorgon eftermiddag ska vi åka ut till flygplatsen och vinka av familjen Granath, som flyger tillbaka till Sverige. De åkte till Kapstaden i onsdags morse och har varit där sedan dess. Det ska bli roligt att höra hur de har haft det. Vi hoppas kunna få minst 2 timmar tillsammans med dem på flygplatsen imorgon innan de måste checka in till Göteborg via Frankfurt.

Inga kommentarer: