söndag 4 oktober 2009

Bilen har fått bekänna färg



Igår eftermiddag kom Stefan, Ivar och farfar Ove tillbaka efter sin 6 dagar långa resa till Lesotho, Drakensberg och Kreugerparken. De var mycket nöjda med sin resa. Stefan får berätta mer om resan och lägga ut bilder senare ikväll eller imorgon. De hade lånat min Hyundai Tuscon på resan och bilen har verkligen fått visa vad den går för. Den har nog aldrig varit smutsigare än den är nu. Bilen är inte längre vit, utan täckt av ett lager roströd lera på utsidan och rött damm på insidan. Stefan har lovat att ta bilen till biltvätten senare idag. Inte läge att åka till jobbet iklädd ljus kostym med andra ord...

Ikväll åker Ove tillbaka till Sverige. Stefan ska köra honom till flygplatsen vid 4-tiden. Innan dess ska det inhandlas en Rugbytröja och grillas.

Igår kväll var Stefan och jag på musikalen CATS. Föreställningen var mycket bra och allting höll väldigt hög klass! Biljetterna var inhandlade sedan länge, tyvärr råkade det vara Oves sista kväll hos oss. Jag hoppas att barnen inte var alltför jobbiga mot honom och att han istället får en skön sista dag hos oss.

Inga kommentarer: