fredag 27 maj 2011

Om en månad

Idag är det exakt en månad kvar tills flyttfirman kommer och packar det vi ska ha med oss till Sverige. Det blir köksgeråd, leksaker, böcker, filmer, kläder och lite afrikanska saker, som vi samlat på oss de senaste 2,5 åren. Det känns inte som om vi har så mycket saker, men vi kommer säkert att bli förvånade över mängden när allt är färdigpackat. Vi tar nästan inte med oss några möbler, eftersom vi har lånat möbler av mitt företag och våra egna möbler är magasinerade i Sverige. De enda möblerna som får följa med hem är ett rottingsset, som vi har ute på verandan. Förhoppningsvis får detta plats på balkongen i nya lägenheten. Dynorna ska vi försöka att klä om innan vi åker hem.

Det är visserligen en månad kvar, men jag kan inte hjälpa att fundera över flytten och vad som måste göras. Jag har redan börjat gå igenom pappershögar och rensa i barnens rum och garderober.

Flyget hem till Sverige går den 13 juli (dvs om 6,5 veckor). De 2 sista veckorna kommer vi att bo på Guest House. Det känns rätt skönt att kunna avsluta med ett par veckor på Guest House, så att man inte håller på att "flyttstressa" in i det sista.

Inga kommentarer: