tisdag 6 april 2010

Resten av påsken

Konstigt att långhelger alltid går så snabbt, även om man inte åker iväg någonstans. Familjen Liljeblad åkte till Seringa Lodge och Krugerparken igår förmiddag och kommer tillbaka till oss på torsdag eftermiddag.

På påskdagen gjorde vi en utflykt till Sammy Mark's House, ett av våra favoritutflyktsmål i närområdet. Där hade vi beställt picnickorgar till lunch, som vi åt på den stora gräsmattan utanför huset. Familjen Engberg gjorde oss sällskap, så vi var 7 vuxna och 10 barn. Barnen spelade cricket och fotboll och klättrade i klätterställningen medans de vuxna som inte varit inne i huset, gick en guidad tur. Det såg ett tag ut som om det skulle börja regna, men vi klarade oss från regnet hela eftermiddagen. Hemma igen på kvällen firade vi påsken med en sydafrikansk braii, dvs vi grillade oxfilé.

Igår, Annandagen, regnade det nästan hela dagen! Det är sällan det regnar en hel dag, men både Långfredagen och Annandagen har bokstavligen regnat bort. Efter att Liljeblads åkte till Seringa igår, tog vi det bara lugnt. Vi läste, spelade spel och såg på film.

Inga kommentarer: