lördag 9 maj 2009

Slagverkssektionen på Southdowns, Tyra andra från höger

Stefan gick upp tidigt i morse och körde Tyra till hennes konståkningsträning, som började 6:00. Natten hade varit orolig, Tyra och Axel vaknade flera gånger, så Stefan var ordentligt trött. Han somnade t o m på läktaren under träningen.

I förmiddags var det öppet hus på Tyras skola. Ivar ska börja ettan där efter jul, så vi ville att han skulle få gå runt i klassrummen, leka på lekplatsen och känna sig för. Vi bad vår maid, Lorato, sitta barnvakt åt Noah och Axel några timmar. Innan vi åkte till skolan, åt vi brunch på Harrie's Pancakes.
Efter besöket på skolan gick vi på bio och såg "Hotel for Dogs", en riktig familjefilm med barn och massor med hundar. Barnen tyckte den var jättebra. Det var första, men inte sista gången vi var på bio här i Sydafrika. Vi betalade 138 Rand (ungefär lika mycket i kr) för 2 vuxna och 2 barn. Jag tror att Tyra och Ivar uppskattade att få umgås med oss själva för en gångs skull.

Ikväll ska vi besöka en kollega till mig. Det är första gången vi är hembjudna till Sydafrikaner, och de har lovat att bjuda på en riktig sydafrikansk braii (barbecue).

Ivar klättrar in sig på Southdowns inför skolstarten i Januari 2010

2 kommentarer:

Familjen Samuelsson sa...

Vilken cool orkester!
Vi som pustar lite i värmen tycker att det låter suveränt skönt med årstidsskiftningar! Och Tyra är jättefin i sin vinterskoluniform!
Emilia & co

Anders Liljeblad sa...

Vad blev Ni bjudna på på den Sydafrikanska grill-partyt?