söndag 17 maj 2009

Grattis på ettårsdagen Hugo!

Idag fyller min brorson Hugo 1 år. Vi tänker lite extra på dig idag och önskar att vi hade kunnat vara hos dig!

För ungefär en timme sedan kom vi hem från utflykten med svenska skolan. Vi var ungefär 50 personer (några fler barn än vuxna), som tillbringade ett dygn på Bush Fellows Lodge. Vid 12-tiden igår kom vi fram, checkade in och åt lunch. Barnen lekte och spelade fotboll. På eftermiddagen åkte vi på en game drive (minisafari) på det tillhörande naturvårdsområdet. Det fanns olika sorters antiloper, zebror, giraffer och fåglar.

På kvällen åt vi middag i en så kallad "boma", dvs utomhus och runt en öppen eld. Det var ganska kallt, men som tur var hade vi tagit med oss varma kläder och filtar att sitta på och svepa in oss i. Det var otroligt stjärnklart igår kväll och vi kunde se vintergatan med blotta ögat.

På förmiddagen bjöds det på en orm- och reptilföreställning, och så fick vi se när den tama geparden Romeo matades. Barnen var särskilt förtjusta i de 2 små krokodilungarna som visades upp. Jag hade även bokat tid för en massage, vilket var otroligt skönt. Efter lunch var det dags att ta farväl igen och åka hemåt.

Romeo

1 kommentar:

Anonym sa...

Helt fantastiska bilder igen!!

//Agneta