tisdag 5 maj 2009

Så har vi abdikerat...

Långt efter att många andra gjort det har vi nu registrerat oss på Facebook både jag och Miriam. Ganska fascinerande är det och många är inne och kollar sin sida förstår vi. Nu finns vi där i alla fall och det ska bli intressant att se vad man nu kan använda denna nya kommunikationskanal till.

I dag började Tyra andra terminen på Southdowns college. Efter 4 timmar ringde de och sa att hon var sjuk med hosta och snuva. Det var tur att man han spela klart 18 hål. Golfandet ja, rundan var ok men inte mer (som vanligt). Hoppas att vi kan lägga ut lite bilder på vinteruniformen snart. Ivar har sina aktiviteter på dagis med gymnastik och golf.
Här i landet väntar många på det kommande fotbolls VM. Bafana Bafana kallas Sydafrikas landslag och det ställs stora förhoppningar på att de ska lyckas. Om Sverige kommer hit vet vi inte än men alla hoppas, eller hur? I juni månad kommer man att spela Confederations Cup, vilket innebär alla lag som blivit världsdelsmästare eller Världsmästare samt värdnationen. Turneringen kommer att hållas nu i juni månad. På Tyras skolområde kommer det Italienska landslaget att träna. Alla föräldrar, lärare och elever (i den ordningen) kommer att få komma till de öppna träningarna. Trist att jag och Noah och Axel har åkt till Sverige...
Dagarna är märkliga nu. I morse var det en cirka 10-12 grader men till lunchtid hade temperaturen stigit till behagliga 25. Men nu på eftermiddagen ser molnen ut att torna upp sig. Enligt experterna är det i allafall höst här med gula gräsmattor och träd som slåpper blad. En del behåller sina löv lite längre fråga mig inte varför. Ha det gott och njut av de ljus kvällarna för här går solen ner vid 18-tiden.

Del av golfbanan Centurion Country Club...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj där, vad kul det var att prata/se er igår kväll :-) Vi få försöka få till det mellan tjejerna oxå. Massor av kramar från ett vårligt och regnit Jkpg!
/malin

Miriam sa...

Hej!

Det var jätte kul att få se er igår kväll. Det måste vi göra om. Hörde att tjejerna fick prata idag, kul!
/Miriam