söndag 27 mars 2011

Sommartid


Flygresan tillbaka till Sydafrika gick bra och jag lyckades smuggla in både falukorv, lax och ost. Väskan vägde 24,3 kg, men även det lyckades jag komman undan med.

Vi har haft en intensiv helg med, skridskoåkning, kalas, Ladies Breakfast, middagsgäster igår kväll och idag är det marknadsdag här på Estaten. Äntligen ligger ni i Sverige på samma tidszon som oss här i Sydafrika. I Sydafrika finns ingen sommar- och vintertid, utan vi kör samma tid året om.

Igår var alla mammorna på skolan bjudna på frukost "Ladies Breakfast". Vid entrén fick vi en liten "goodie bag" innehållande varuprover, rabattkuponger och diverse reklam samt ovanstående visitkort, som vi fick direkt i handen. Mr. Pretoria var dagens överraskningsgäst! Ännu mera överraskad blev jag dock när Mr. Pretoria gick upp på scenen och började be med oss plus höll en liten minipredikan. Detta händer nog bara i Sydafrika (möjligtvis i USA också). Senare på frukosten lottades olika priser, ett pris var en bottoxbehandling och ett annat var en timmes träningstid med Mr. Pretoria (han jobbar som privattränare...). Ja, det är han på bilden ovan :), och nej jag vann inget pris igår.


Igår kväll hade vi bland annat Ivars f.d. klasskompis hemma med föräldrar. De är indier och det var dem vi var hemma hos för några månader sedan. Vi bjöd på svenskt, med Janssons, Västerbottenpaj, lax, sill, köttbullar och prinskorv! Det var verkligen supertrevligt och det verkade upsskatta det också...

/Miriam

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej !
Det priset skulle man vinna... inte bottoxbehandlingen men det andra :)Miriam, du behövde väl inte det ? Stefan är väl lika vältränad som Mr... :)

Njut av livet / Harriet