onsdag 2 mars 2011

Hemma igen

Sent igår kväll kom vi hem efter 5 fantastiska dygn i Kapstaden. Barnen och jag har varit väldigt trötta på skola och jobb idag, så vi kommer nog alla att lägga oss tidigt ikväll. Familjen Renman, som vi var i Kapstaden med, har åkt vidare till Durban och kommer till oss imorgon kväll. Sedan får vi 4 dagar tillsammans här i Centurion.

Det har varit otroligt fint väder i Kapstaden, strålande sol varje dag även om det har varit blåsiga eftermiddagar/kvällar. Vissa dagar har det varit lite väl varmt, varmast var Paarl i lördags med 37 grader.

Vi har hunnit med en hel del i Kapstaden; vi har varit i Waterfront, i Kirstenbosch Botaniska Trädgård, i Paarl, uppe på Taffelberget, åkt Chapman's Peak Drive, badat i Fishoek och Hout Bay m m. Dessutom har vi hunnit träffa familjen Spolander, som också var i Kapstaden, och familjen Kruger, som bor i Kapstaden, se gärna deras blogg: taby-kapstaden.blogspot.com. Jag har läst deras blogg ett tag, men det här var första gången vi träffades på riktigt. De bodde jätte fint på en klippavsats med en otrolig utsikt över False Bay bukten. Tack Gabriella och Harald för en jätte trevlig fikastund.

Stefan har tagit många fina kort, men vi får återkomma med ett urval av dessa.
/Miriam

Inga kommentarer: