tisdag 8 mars 2011

Elavbrott

Det är säkert några av er som väntar på att få se Stefans kort från Kapstaden, och de kommer snart... Vi är tyvärr lite dåliga på att uppdatera bloggen när vi har besök. Familjen Renman åkte tillbaka till Sverige igår kväll och vi hoppas att hemresan har gått bra!

De har i alla fall inte missat något här, eftersom vi strax före 6 på kvällen fick ett elavbrott. Vår närmaste elcentral har brunnit upp och halva Centurion har varit utan ström i över ett dygn. Maten var precis färdiglagad igår när elen gick och ikväll var vi ute och åt med några andra svenskar, som bor på vår Estate. När vi kom hem hade elen kommit tillbaka, trots att elbolaget sagt att elen inte skulle vara tillbaka förrän på torsdag. Barnen jublade när de såg att lamporna var tända i huset.

Det är helt otroligt vad man är beroende av el; vi har fått slänga det mesta i kylen och Stefan tömde frysen och körde den frysta maten (bl a lax och västerbottenost) till kompisar som inte drabbades av elavbrottet. Affärerna stänger vid 6 eller 7 här, så jag vet inte riktigt vad vi ska ge barnen till frukost imorgon...

Inga kommentarer: