lördag 11 december 2010

Vinterhälsningar

Resan till Sverige tog betydligt längre än beräknat och först strax före klockan 5 igår eftermiddag kom vi till hotellet, nästan exakt 24 timmar efter att vi blivit hämtade hemma i Centurion. Först kunde vårt plan i Johannesburg inte starta pga ett åskoväder, sedan missade vi anslutningsplanet i Zürich och därefter var planet i Zürich försenat pga snö...

Barnen var väldigt glada över att se all snö. Medans vi väntade på att få ut hyrbilen hann barnen leka i snön, i gympaskor och tunna jackor. De var väldigt uppspelta och blev snabbt genomblöta.

Igår kväll hann vi hälsa på min bror, Markus, och hans familj. Idag har vi handlat lite kläder och nu är vi hemma hos min svärmor i Uppsala. Vi har precis njutit av Margaretas goda kalopps.

2 kommentarer:

Lyxhustru sa...

Kan ni möjligen ha åkt samma rutt som åkte i förra julen... med 40 min på sig i Zürich, och typ 2 km att gå..? Vi hann med nöd och näppe den gången, tack vare att vi trängdes och sprang hela vägen mellan terminalerna!
Hoppas ni får en bra jul i Sverige, så får vi träffas när ni kommer till Durban!
Kram/Lindah

Anonym sa...

Välkomna till Sverige!!
Skrev julkort igår och kom fram till att det inte är någon idé att skicka något till Sydafrika, eftersom ni är i Sverige!!
Vill därför ta tillfället i akt och önska er en riktigt
God Jul & ett Gott Nytt År.

Vinterkramar från familjen Ivarsson-Hektor