fredag 31 december 2010

Slutet gott men blött

I morse var vi tvungna att bokstavligen dra ut barnen ur sina sängar för att hinna till U Shaka Marine World, som är ett kombinerat vattenland, akvarium och delfinarium. Vi började förmiddagen med att besöka delfinariet och en sälshow och därefter akvariet. Akvariet ligger i botten på en gammal rostig båt. Låter lite märkligt, men akvariet var otroligt imponerande och välgjort.

På akvariebåten ligger också 2 restauranger och vi åt lunch på den ena av dem, Cargo Hold. Restaurangen ligger i toppen av det stora hajakvariet, så vi åt bokstavligen bland hajarna! Riktigt häftigt och min Kingklip var mycket god! Medans vi satt och åt såg vi att vädret blev sämre och sämre och lagom tills vi kom ut igen, hade det börjat regna.

Barnen hade dock sett fram emot vattenlandet sedan i morse, så det var inte läge att dra sig ur för lite regn... Vi höll ut i ungefär 2 timmar innan det började spöregna. Vi fick uppleva ett vattenland där vattnet kom från alla håll! Nu är vi tillbaka i vår lägenhet, vi har alla duschat/badat, fått på oss torra kläder och slängt de blöta i torktumlaren. Ikväll kommer Patrik och Camilla till lägenheten och vi ska laga lite god mat och sedan hoppas vi få se lite fyrverkerier på stranden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gott Nytt År vänner ... kram M&J&K&K

Anonym sa...

Gott Nytt År.

För 2011 önskar vi er ett bra avslut i Za och en fin start i Sth i höst.

Kram från Fam Thorberg

Anonym sa...

Gott Nytt 2011 på er! Hoppas nyårsafton blev toppen. Kram Charlotte

Anonym sa...

God fortsättning på det nya året!!
Kram Agneta