måndag 6 december 2010

+30 grader, glögg, födelsedag och ishall


Medans ni hemma i Sverige har riktigt kallt väder och massor med snö, är här riktigt varmt för tillfället. Det är synd att klaga, men för tillfället är det nästan för varmt. Bl a är det svårt att sova.
I lördags var vi bjudna på glöggfest hemma hos Patrik och Camilla och jag har tidigare aldrig reflekterat över att man blir väldigt varm av att dricka glögg, men det blir man! Hursomhelst var det en mycket trevlig glöggfest, även om jag snabbt gick över till kalla drycker med mycket is...

Igår firade vi Noah och Axel på deras 5-årsdag. Vi hade bjudit in några av de andra svenska familjerna som bor i Pretoriaområdet till glögg (återigen för varmt, men som svensk måste man ju dricka glögg i adventstider!) grötlunch och adventsfika. Killarna har verkligen gått och längtat efter sin födelsedag och de var mycket nöjda efter kalaset, trots att det inte blev någon Bakugantårta.

På kvällen hade Tyra avslutning på sin konståkning, så vi åkte alla till ishallen för att se henne uppträda. Det gick riktigt bra för henne. Måste dock medge att det känns lite udda att åka till ishallen i denna värmen!

1 kommentar:

Maria sa...

Låter underbart med ishall!
Kul att jag hittat din blogg.
Jag har öppnat en sida för oss expat på facebook den heter Expat made in sweden.
mvh
Fru Bjönsson på ön Sri Lanka