måndag 27 december 2010

A380 tog oss hem igen...

Nu är vi tillbaka i Sydafrika igen! Vi var lite oroliga för hur det skulle gå med vårt byte i Frankfurt, med tanke på alla inställda plan därifrån den senaste tiden. Vi la alla våra ytterkläder i handbagaget och hade t o m förvarnat min morbror och moster i Heidelberg om att vi kanske skulle komma på besök. Flyget från Stockholm var kraftigt försenat och vi fick skynda oss genom flygplatsen för att hinna med Johannesburgplanet.

Ett stort plus var att vi fick flyga ett nytt A380 plan! Man kände verkligen hur stort planet var! Start, landning och luftgropar kändes knappt.

Imorgon förmiddag ska vi åka vidare till Durban, så vi har ägnat dagen åt att tvätta och packa om väskorna. Vi bokade lägenheten i Durban för länge sedan, och det är väl inte optimalt att åka iväg direkt igen, men ibland blir det såhär. De senaste 2 veckorna i Sverige har varit mentalt jobbiga och vi har åkt mellan Stockholm, Uppsala och Jönköping, så jag är ganska trött på att packa väskor!! Men, det ska bli väldigt skönt att åka till kusten och bara slappa ett par dagar!
Miriam

Inga kommentarer: