torsdag 30 december 2010

Bloggträff

Idag har det varit extremt blåsigt här i Durban och i eftermiddags kom även regnet igen. Hoppas vädret blir bättre de resterande 2 dagarna vi ska vara här!

Familjen Holmström-Engström (som också bor i Pretoria) kom till Durban sent igår kväll, så i förmiddags beslöt vi oss för att, trots blåst, gå ner till stranden. Vi höll ut ungefär 1,5 timme, sedan var vi formligen täckta av sand! Sedan tog det ungefär lika lång tid att försöka bli av med all sand, som letat sig in överallt. Jag känner mig fortfarande sandig, trots att jag både duschat och tvättat håret.

Kvällen blev desto trevligare. Vid 6-tiden hade vi bestämt träff med Lindah, som bor här i Durban. Hon skriver också en blogg om sitt liv här i Sydafrika och det är via bloggande som vi fått kontakt med henne. http://lyxhustru-sydafrika.blogspot.com Ikväll var dock första gången vi sågs "på riktigt". Tack Lindah och David för en jätte trevlig kväll och för ett mycket bra val av restaurang! Kul att få komma in till Durban och inte bara hänga i turistkvarteren.

2 kommentarer:

Lyxhustru sa...

Tack själva! Det var verkligen trevligt att träffas! Och jättetack för godis och tidningar!! Härligt!! =) Hoppas ni får bra väder nu sista dagarna här! /Lindah o David

Miriam sa...

Hej Lindah!
Vädret har INTE blivit bättre!! Håll tummarna för imorgon!