lördag 18 december 2010

Framtidsplaner

Igår kväll åkte vi ner till Jönköping. Det känns alltid lika bra att komma "hem" till Jönköping och att få träffa alla goa vännerna. Vi gillar verkligen alla den här staden och hade gärna flyttat tillbaka när vi lämnar Sydafrika i juli. Tyvärr verkar det dock inte som om det blir Jönköping när vi kommer hem. Mitt jobb finns i Stockholmstrakten och vi vill finnas nära Stefans mamma nu när hon är sjuk.

När vi var i Stockholm förra veckan, har vi besökt ett antal skolor och även tackat ja till en nybyggd hyres 4:a i Sollentuna. Lägenheten blir klar den 15:e augusti, vilket passar bra tidsmässigt med våra flyttplaner. Vi kommer att flytta från ett hus på 350 kvm till en lägenhet på 90 kvm... Det kommer att bli trångt, men vi måste börja någonstans. Tur att vi har ett halvår kvar i Sydafrika att vänja oss vid tanken!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!

Välkomna till Sverige! Lite synd att det inte blir Jönköping när ni kommer tillbaka på riktigt, men vi förstår. Förstår på inlägget att ni befinner er i Jönköping. Har ni tid att träffas? Hör av er om det finns någon dag som passar er!

Stora kramar

Annette

Granatherna sa...

Hej på er,
Spänannde att era planer för tiden efter Sydafrika börjar ta form, tråkigt dock att det inte verkar bli Jönköping. Har ni tid att ses nu när ni är i Jönköping vore det jättekul. Hoppas att vi kan höras.
/Johan & Co

Anonym sa...

Vad tråkigt att höra att det inte blir Jönköping!! Men, det måste vara skönt att ha tagit ett beslut om vad som väntar när ni kommer hem..

Kramar
Agneta

Anonym sa...

Jag håller oxå med om att det är tråkigt att ni inte kommer tillbaka till Jönköping. Hoppas ni kommer att trivas norröver och njut av de sista månaderna i ZA. Kram fr Charlotte

Fru Björnsson på ön sa...

Läst er blogg, ja vi åker tillbaka till ...? vi vet inte om vi ska väja annat land eller Skåne eller kanske Bålsta igen!?
Snurrigt men men vi har ju ett par måader på oss!

Anonym sa...

Äntligen Stockholm. Välkomna tillbaks!

Anonym sa...

Äntligen Stockholm, Välkomna tillbaks hälsara alla vi på Annehill. Kramar Veronica med Familj