lördag 11 april 2009

Påskafton

Jag väcktes 8:30 imorse av mina älsklingar med sång och paket. En riktig sovmorgon, jätteskönt! Jag fick en golflektion, en kofta, en baddräkt, en fleece och en "Oskyldigt dömd" DVD box.



Efter frukost kom påskharen på besök i trädgården och barnen fick leta påskägg, fast några svenska påskägg kom inte påskharen med i år. Istället blev det chokladkaniner, Kinderägg (finns även i Sydafrika!) och Madagascar 2-filmen. Påskharen hade även varit i Jönköping och haft med sig påskpaket från mormor och morfar.

Eftermiddagen ägnade vi åt att tvätta, packa och förbereda resan till Kapstaden. Imorgon bitti åker vi!! Det är ca 1400 km ner till Kapstaden, och imorgon åker vi till Colesberg, ungefär halvvägs. I Kapstaden har vi hyrt ett hus en vecka. Jag har sett jättemycket fram emot att få komma ner till Kaptaden och vara ledig, det är så mycket jag vill göra och en vecka kommer tyvärr inte att räcka till allt.

Ikväll har vi varit och ätit på favvostället "The Godfather's". Deras kött är sannslöst gott och vi är mycket mätta och belåtna. Nu återstår bara att lägga alla barnen, packa bilen m m.


/Miriam

7 kommentarer:

Claesson sa...

Stort grattis Miriam!

...från familjen Claesson, som nu sitter på en flygplats i Atlanda och är snart redo att flyga hem till Stockholm igen.

Anonym sa...

Jätte GRATTIS i efterskott Miriam!!
Vad skönt med lite semester. Hoppas ni får njuta ordentligt av den "lilla" trippen. Här hemma har vi precis vinkat av hela släkten som varit och firat påsk med oss från torsdag-söndag. Kul när de är här, men skönt när det åker... (får man säga så?!) Kramar från Charlotte (m familj)

Anonym sa...

Hej Å GRATTIS Miriam!!! Här är det underbart vår väder och vi har firat med hela släkten i stugan ... alla utemöbler åkte fram så det får bli fönsterputs för tjejerna om en månad ;-) Vi har precis haft kalas för Klara och det var uppskattat ... Imorgon åker mormor å morfar hem å jag och barnen är lediga (skolan stängd) skall försöka komma ikapp efter all påskledighet men oxå försöka njuta! Har ni skype eller msn med kamera ännu? Kramar i massor och var rädda om er på erat stora äventyr till kapstaden :-) Kram från Fam Bergengren

Anonym sa...

Grattis i efterskott Miriam! Hoppas ni hade en trevlig resa! Här hemma har påsken precis passerat, och gav massa sol och försommarvärme. Underbart! Påskharen kom även till Liam och Noel i år. :) Är i full färd med att planera dop just nu, men efter det är genomfört så lugnar det nog ner sig här så jan kan åka ner till HallonEtt och säga hej " på riktigt". Har bara varit snabbt utanför och sagt hej pga ev smittorisk, men nu tror vi nog värsta faran är över så vi ska ta oss ur vår "isolationsbubbla" nu. Skönt! Ha det riktigt bra och sköt om er! Kramar till er alla från Mariette

Miriam sa...

Hej!

Tack for alla gratulationer, de varmer! Vi kom fram i Cape Town pa mandag kvall och idag jobbar jag fran kontoret har (ska bara jobba idag, resten av veckan ar jag ledig!). Jatte kul att lasa hur ni alla firat pask! Mariette, hur stora ar killarna nu? Jag har ju inte sett dem an, det far bli i augusti, hoppas jag! /Miriam

Anonym sa...

Grattis i efterskott!!!!
Underbart med lite semester! Kapstaden i en vecka hade ju inte varit helt fel!
En annan var glad över några extra dagars ledighet runt påsk.
Idag ska Charlotte, Malin Bergengren och jag gå på teater istället för den vanliga fikan.

Kramar från Agneta m familj

Anonym sa...

Hejsan!

Pojkarna vägde 5,8 och 5,4 kg för ca 2 veckor sedan så nu är de tydligen uppe på normalkurvan. :) BVC-sköterskan är impad att ta tagit igen sig så fort, och vi är bara tacksamma. Men visst är de två små tjockisar nu, har sådär underbart tjocka och goa kinder nu som man bara måååååste pussa massa på!
Ha det bra och hälsa så gott till dina små! / Mariette