torsdag 13 januari 2011

Tillbaka på banan

Då var det dags för årets första golfrunda. I ärlighetens namn gick det inte direkt jättbra men det öppnar för bättre resultat framöver. Mitt officiella handicap har nu vandrat från 36 till 21. Jag spelade senast 30 november och innan dess någon gång i september så det har inte varit mycket golfande den senaste tiden. Helt klart något att jobba på. En ny klubba att spela in sig på har införskaffats för att öka motivationen. (Golf ÄR en materialsport, helt klart)

En upptäckt gjordes i går på skolan. Ivar hade fått instruktioner om att han skulle ha med sig 8 tennisbollar till klassen när skolan startade. Instruktionen uppgav även att det skulle finnas ett hål på 3*3 cm i varje boll. Klart man undrade över den pedagogiska infallsvinkeln på detta eftersom man nu skulle inköpa 8 tennisbollar och sedan skära hål i dem...( som sportälskare var det inte helt roligt att ta fram kniven...) Det visade sig att bollarna alls inte skulle användas i undervisningen utan som möbeltassar till bänkarna och stolarna i klassrummet... klart man blir tokig. Ni som läst inlägget senast om avgifterna och utläggen förstår den frustration man kände när man såg detta. En ren kapitalförstöring bara för att en lärare tycker att det skrammlar om bänkar och stolar i klassrummet...

/Stefan

4 kommentarer:

Lyxhustru sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lyxhustru sa...

Hahahaha... men hjälp! =)
Hade det inte varit enklare (och billigare... och dessutom snyggare!) att köpa sånna mjuka fluff-grejer, man klistrar på under stolsbenen??
/Lindah

Stefan Zetterlind sa...

Typ, ja...

Anonym sa...

Härligt att du är på G med golfen igen. Då får man sig en match i april? /Larsy