söndag 22 februari 2009

Tack alla for era kommentarer

Nu har vi flyttat in i nyahuset. Det gick hyggligt smidigt, vattenkran som sprutade vatten i koket i gamla huset, diskmaskin som inte funkade nar vi flyttade in i nya, en dorr som gick i baklas sa att jag fick vara fasadklattrare, ja ja vi ar pa plats nu ialla fall.

I garkvall grillade vi pa nya verandan och vi var ganska trotta efter att ha varit och tittat pa mobler samtidigt som vi frorsoker komma i ordning i huset. Nu vantar bara alla kartonger fran Sverige som kommer om 2-3 veckor (hoppas vi).

De sensate dagarna har det varit ganska varmt och man marker klart skillnad om det ar 26-28 som det varit tidigare och nar det gar over 30. dagens notering ar 32. Jag kommer att lagga ut bilder fran huset lite senare i veckan. Ha en bra vecka!

/Stefan

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lydia undrar hur stor poolen är.

/Markus

Anonym sa...

Kul att följa er flytt. Vi följer er med spänning! Här har vi snö och ett par minusgrader. Cornelia har varit här i Hällevik och åkt pulka. På Stibyberget är det ganska mycket snö.

/Fam Martinsson

Anonym sa...

Hej Lydia!

Poolen ar ganska stor och varm! Den var helt klart en av de viktigaste anledningarna till att vi valde just det huset. Noah och Axel pratar mycket om dig och saknar dig.

Hej Martinssons!

Kul att ni har hittat bloggen! Later harligt med sno och pulkaakning. Synd att klaga over varmen, men i helgen var det lite for varmt!

/Miriam

Familjen Samuelsson sa...

Hej familjen Zetterlind!

Vilken fin blogg ni har! Jag ser fram emot att visa våra killar den imorgon. Vi bor på hotell ännu och har inte hunnit börja någon skola än så Gunnar saknar kompisarna hemma jättemycket. Han (och Bertil också) kommer gilla att läsa om Tyra, Axel, Ivar och Noa som är i lite samma situation! Om ni vill slänga ett öga på vår blogg så finns den på http://another-day-in-kuala-lumpur.blogspot.com/

Ha det så bra!

Emilia med hälsningar från Gunnar, Bertil, Karin och Henrik

Anonym sa...

Vi väntar på bilder på nya huset!!!!

Granatherna sa...

Hej på er,
Roligt att ni har fått flytta in i ert permanenta hus. Det måste kännas bra. Hoppas att ni orkar igenom all byråkrati. Man får lite perspektiv på det man kan hänga upp sig på i Sverige ibland, som i sammanhanget är småsaker.

För 2 veckor sedan var vi i Kläppen och åkte skidor. Det var för det mesta 20 minusgrader på morgonarna, och en morgon tom 30 minusgrader. Det var kallt. Det är lite kontrast mot ert 60 grader varmare väder. Ha det bra!
Johan, Lolo, Erik och Emil