onsdag 4 februari 2009

Den 4 februari 2009

Nu har vi fatt ett datum for inflyttning i vart nya hus. Den 18 februari kommer de och packar och den 19 februuari flyttar vi in pa Santa Monica Boulevard... Iforrgar bestallde jag en postbox i omradet . Efter en timme med att fylla i en blankett (sedan la de in all information i datorn...) meddelade de att jag fick kvittera ut nyckeln efter tre dagar. Men det ska bli skont att fa komma pa plats. Det nya boendet kommer innebara att vi har Jonkopingsavstand pa allt, dvs 5 min till skola, forskola och Miriams Arbete perfekt samt gymet! (2 min till Golfbanan!!). Mycket snack om golfen eller hur ;)

Pa forskolan gor Axel och Noah sin tredje dag idag. Ivar har borjat att anpassa sig men ar lite ledsen var dag. Noah han ar jatteledsen pa morgonen men han har anda farg pa kladerna nar han kommer hem. Axel ar siom vanligt hur social som helst och han vill bara komma dit och han alskar sin nya ryggsack. Det ar konstigt hur barn kan reagera pa olika satt. De har varandra och det ar val tur , samtidigt som jag tror att spraket (engelskan) kan komma att forsenas om de intre tvingas att tala. Men man far ta en dag i taget.

Tyra fick idag sin 5 inbjudan till fodelsedagskalas. I helgen var hon pa kalas hos en klasskompis vars mamma uppenbarligen var en kand trummis i ett rockband... Tyra har aven borjat att dansa mandag och Tisdag och da stannar hon i skolan och de hamtar henne dar och lamnar henne. Miriam hamtar henne sedan efter jobbet. I skolan far hon vara pa nagot som heter After care och skall motsvara fritids. Det som ar bra ar att de aven hjalper henne med sina laxor nar hon ar dar, vilket gor att hon far lite tid hemma ocksa innan det ar dags att ga och lagga sig.

Nasta rapport kommer troligtvis pa fredag!

/Stefan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är Stefan, på att uppdatera bloggen! Jättekul att läsa om ert nya, lite annorlunda liv. Hoppas att ni kommer att trivas allihop, när rutinerna börjar falla på plats. Hälsa hela familjen! Kram från Charlotte m fam.

Anonym sa...

Va roligt att kunna följa er på bloggen. Saknar er o är lite avundsjuk på ert stora äventyr. Allt väl här på fskl o ett härligt snöfall har gjort gården alldeles vit. Kram till er o jag kommer att följa er här..... //Lunkan

Anonym sa...

Hej på er. Härligt att läsa om ert liv. Vi saknar er mycket. Ser ut som ni har härligt väder. Här är det gråväder idag.
Vi har fått några nya kompisar. Ha det riktigt gott.
kram Åberg