måndag 9 februari 2009

Dagarna gar...

En av tradgardens urinvanare. Vi har haft en groda i poolen och en inomhus. I gar kvall hittade vi 4 st i tradgarden.

Idag har jag atit sushi tillsammans med ett par andra svenska medfoljande. Dagen borjade pa gymmet, det galler att utnyttja det eftersom man nu har betalat medlemsavgift.

Vi satte oss ner och funderade pa lite saker som vi vill gora under vistelsen har och Stefan som alltid gor listor har plojt guidebockerna...

Har i Sydafrika kommer det att hallas val under det kommande halvaret sa det ar mycket politisk propaganda i Tv och debattprogram. Landet har vissa fragor som man verkligen maste ta tag i. Det handlar om brottsligheten, HIV/Aids, men aven den allt okande invandringen fran de andra narliggande landerna.

Idag kommer det aven lite bilder!

Ivar har borjat att slappa sina armpuffar. Han ar riktigt modig och gor stora framsteg. Vi ska forsoka hitta en simskola at honom.
Pa kalaset som Tyra var pa i lordags hade de hyrt en vatten kanalsom man fyllde och hade sapa i sa att man kunde springa och glida pa. Huset i bakgrunden ar deras hem och var mycket ljust och luftigt. De hade 5 hundar varav 3 st schaefrar, jattegosiga. Pa tal om hundar sa fyller Zidny 13 ar pa lordag!
En glad Noah som blit allt modigare och modigare. Barnen ar dock mycket forsiktiga.
Allt for idag!
/Stefan

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er! Martha gav mig adressen och nu har jag suttit och läst allt som ni skrivit. Jätteroligt att läsa och så skönt att höra att allt går så bra för er! Inte för att vi trodde nåt annat.. Hos oss kryper Debora omkring överallt och stoppar varenda liten grej i munnen. Det är väl så det ska vara med en tjej på snart tio månader. Många kramar till er allihop, en särskild till duktiga Tyra som blir Star of the week och allt! vi saknar er och tänker på er.
//Jenny