söndag 14 november 2010

Ännu en jobbig helg i Afrika

Stefan och jag brukar ofta skämtsamt säga "ännu en jobbig dag i Afrika" när vi i slutet på en dag sitter ute på verandan och inser att vi har det väldigt bra här! Vädret, allt vi gör, all tid vi har för familjen osv.

Den gångna helgen har varit innehållsrik. Det började i fredags med att vi hade "year end function" på jobbet. I Sverige brukar julfesterna ligga i december, men eftersom december-januari är den stora semesterperioden (skollorna slutar den 3/12), så sker dessa fester i mitten/slutet på november istället. På mitt företag ordnas dessa year end functions avdelningsvis, så det var mitt ansvar att ordna ekonomiavdelningens "function". Vi började redan vid 10-tiden på fredagen med brainstorming om vad vi kunde göra bättre på ekonomiavdelningen. Till lunch åkte vi till shoppingcentrat Menlyn, där vi spelade bowling och åt en lättare lunch. På kvällen anslöt respektive till middagen. Middagen blev lång och matrik. Ibland är det helt otroligt vilka portioner de serverar på restaurangerna här i Sydafrika, och i fredags tog de i lite extra.

Igår åkte Stefan till Seringa med med mina föräldrar, bror och Noah & Axel. Det är ju hela 2 veckor sedan han var där sist, men han har svårt att hålla sig därifrån. Hoppas att de får en toppenvistelse och att de får se mycket i Krugerparken!

Tyra, Ivar och jag har inte direkt tagit det lugnt sedan resten av familjen åkte iväg. Igår hann vi med 2 fester, en inflyttningsfest och en 100-årsfest. Båda mycket trevliga!! Idag är vi ganska trötta (och lite fortfarande lite förkylda), så idag ska vi bara ta det lugnt, bada i poolen, hyra lite filmer, kanske ta en promenad när det blir svalare i eftermiddag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Snygga buffar ;-) /m.