torsdag 4 augusti 2016

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Livet blir inte alltid som man tänkt sig och de senaste dagarna har vi haft det lite motigt. Vi kommer tyvärr inte att kunna flytta in i lägenheten som vi hade valt ut och sett fram emot att få bo i. Istället är vi tillbaka på ruta 1 och måste åka på lägenhetsvisningar igen.

Som om det inte vore nog, fick vi igår lämna hotellet där vi har bott vår första vecka i Brasilien eftersom vi bara hade bokat en vecka och hotellet nu var fullbokat. Vi har packat ihop våra väskor och flyttat till ett annat hotell. Standarden är lite sämre på det här hotellet, men vi har större ytor att röra oss på. Noah och Axel slipper dessutom sova i en bäddsoffa, vilket är ett lyft. Igår var jag nära att bryta ihop, men när vi kom in på vårt nya hotellrum och mina kollegor hade varit där i förväg och fyllt det med ballonger och massor med brasilianskt godis, ritblock m m till barnen kändes det betydligt bättre.

Vi kommer att försöka hitta en temporär lägenhet medans vi försöker hitta en permanent lösning, förhoppningsvis inom de närmaste dagarna. Att behöva flytta mellan ett antal temporära bostäder är väldigt jobbigt och det känns som vi lever i limbo. Just nu längtar vi efter att få äta hemlagad mat, tvätta våra kläder och kunna packa upp ordentligt.

Men, visst det är trevligt att upptäcka São Paulos rika utbud av restauranger också. Ikväll hittade vi nog en av våra framtida favoritrestauranger "Butcher's Market" med riktigt goda hamburgare.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Oh nein, das tut mir so leid. Wie konnte das kommen? Warum könnt ihr die Wohnung nun doch nicht beziehen? Wir drücken euch die Daumen, daß ihr sehr bald etwas passendes findet und euch dann schnell so richtig zu Hause fühlen könnt!

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.