måndag 8 augusti 2016

Andra helgen

Sedan förra blogginlägget har vi ägnat tiden åt att gå på ett antal lägenhetsvisningar. Vi har sett 2 riktigt fina lägenheter (en för dyr och en på helt fel ställe), några som var sådär och ett par som var riktiga bottennapp. Det känns som vi är ganska långt från ett permanent boende just nu. Vi bor kvar på hotellet, men fortsätter sökandet av både en temporär och en permanent lägenhet.

Trots ovissheten med boendet har vi haft en riktigt trevlig helg. I fredags var vi hembjudna till en belgisk familj med barn i barnens skola och idag gjorde vi får första utflykt till kusten.


Vi åkte till en stad som heter Guaruja och ligger 1,5 till 2 timmar körning från São Paulo. Vi hade sällskap av en annan svensk familj, som varit där förut och hade lite mer koll än vi på vart man skulle åka. Vädret var inte det bästa idag, men det var ändå skönt att komma bort från storstaden och få andas in lite havsluft. Lunch åt vi på en riktigt bra fiskrestaurang som låg i viken där de två nedre bilderna är tagna.



Inga kommentarer: