onsdag 6 juli 2011

Lite tyst

Det har varit lite tyst från oss de senaste dagarna... Nu när vi har lagt det värsta flyttkaoset bakom oss (innan det börjar om igen i Sverige), har vi kunnat gå ner i varv ordentligt. Vi bor på Fairways Guesthouse, ett hemtrevligt litet guesthouse på samma Estate som huset låg. Varje morgon blir vi serverade en fantastisk frukost med färsk frukt, croissanter, omelette m m.

Barnen slutade skolan i fredags, vilket naturligtvis var väldigt sorgligt för dem (och oss). Southdowns College är en fantastisk skola och alla barnen har trivts väldigt bra där och haft mycket kompisar. Den här veckan har de börjat sitt sommarlov och Stefan försöker aktivera dem på dagarna. I måndags stod bowling på programmet och idag har de varit i Pilanesberg National Park. Jag har tagit ledigt imorgon, men annars jobbar jag fram tills vi flyger hem till Sverige.

Varannan kväll går vi ut och äter på något av våra gamla favoritställen och varannan kväll köper vi något färdiglagat eller take away. Ganska behaglig tillvaro med andra ord!

Inga kommentarer: