tisdag 14 juni 2011

För gott?

Med mindre än en månad kvar tills vi flyger hem till Sverige "för gott", handlar det mesta om flytten just nu. Varje dag är det någon ny spännande praktisk detalj som ska tas tag i, t ex flyttfirmor som ska komma och titta, abonnemang som ska sägas upp, garderober som ska rensas.

På torsdag är det helgdag - Youth Day, till åminnelse av Sowetoupproret - och vi kommer att tillbringa hela långhelgen på Seringa. Det ska bli så skönt att åka bort ett par dagar! När vi kommer tillbaka från Seringa, har vi endast en vecka kvar i huset... Jag ska försöka att inte tänka på stressen, som väntar nästa vecka. De sista 2 veckorna ska vi bo på Guest House, det känns bra att kunna få 2 lugnare veckor innan det är dags att flyga hem.

Vi får ofta frågan om vi kan tänka oss att flytta utomlands igen. Jag skulle gärna flytta utomlands igen, men tid och plats måste kännas rätt. Det känns som om de här åren i Sydafrika har varit väldigt bra tidsmässigt, barnen har varit varken för stora eller för små. Det ska bli intressant att se om barnen gärna vill flytta utomlands igen om ett par år. "För gott" känns väldigt definitivt, istället vill jag säga att vi flyttar till Sverige ett tag framöver.

Inga kommentarer: