måndag 3 oktober 2016

En helg vid havet


I fredags eftermiddag lämnade vi storstan och körde ut till kusten för vår första resa med övernattning. Vi hämtade upp barnen på skolan och sedan körde vi ca 3 timmar till Juquei, där vi bokat in oss på ett trevligt Poussada (enklare hotell eller guest house) tillsammans med några andra svenska familjer.
Vädret har inte varit det bästa i helgen (mest molnigt och några regnskurar på lördagen och molnigt med soliga stunder på söndagen), men stranden i Juquei är mycket fin och vidsträckt. Det är nog inte sista besöket vi gör till Juquei.
En av de saker som Tyra pratat mycket om inför flytten till Brasilien är att hon vill lära sig att surfa och på lördagen fick Ivar och Tyra prova på att surfa. De tyckte båda att det var fantastiskt roligt och det gick över förväntan för dem. Något säger mig att detta inte är sista gången de surfar.
Även om vi hade lite otur med vädret, kunde vi ändå sitta på stranden (barnen badade en del) och gå långa strandpromenader. Trots att det mest var molnigt är vi alla lite rödmosiga ikväll.

Inga kommentarer: