måndag 10 oktober 2016

Att väcka uppmärksamhet

Idag har Stefan och Tyra varit lite hängiga. Eftersom det inte så lätt att vila mitt på dagen med hela familjen samlad i hotellägenheten, bestämde killarna och jag oss för att åka till en näraliggande mall. Dessutom var det hög tid för killarna klippa sig.
Noahs frisör blev stormförtjust i Noahs blonda hår och började direkt googla frisyrer som han tyckte Noah skulle passa i. Han satte sedan Noah i en av stolarna närmast fönstret och ganska snabbt hade de fått publik. Utanför fönstret samlades flera människor för att beskåda Noahs hårklippning. Frisören spelade med och tog mycket lång tid på sig att klippa och föna Noahs hår och tog sedan kort på sig själv tillsammans med Noah. Frisören tackade oss sedan för att vi hjälpt till att marknadsföra salongen och honom själv.


När vi kom ut från frisören stod några av "åskådarna" kvar och ville veta var vi kom ifrån och vad vi gjorde i São Paulo. Nog för att det har hänt förut att Noah fått komplimanger för sitt hår och tjejerna i klassen vill byta hår med honom, men inte i paritet med den fanclub han hade idag.


I övrigt har vi haft en mycket fin och solig helg och jag kan inte se mig mätt på utsikten från hotellägenheten. Det är en sak som vi längtar efter att dela med er, förhoppningsvis kan vi göra det i början på veckan som kommer!

Inga kommentarer: