fredag 23 januari 2009

Alla pa plats

Hej alla!

Nu ar alla pa plats. Stefan lyckades hitta till och fran flygplatsen. Ivar har sin forsta dag pa Nurseryschool idag. En slags 6 ars verksamhet. Han verkade nyfiken och jag tror att det kommer att ga bra.

Vi har titta pa c:a 6 hus men fargerna har inte varit i Miriams smak... :) Det hus vi bor i nu ar valdigt hogt i tak och det ekar som i en simmhall.

Nej da det kommer att losa sig. Noah och Axel har anpassat sig bra ocksa men de vill jattejarna stann hos Ivar pa forskolan och de saknar Hallonett och fragar ibland efter sina kompisar.

I onsdags firade vi min fodelsedag och det var tredjegangen som jag firade den i varme... Det blev wn oxfile pa 400g for 120 sek...

Pa mandag borjar allvaret for Miriam och hon ska till jobbet. Jag tror att det kommer att bli svarast att lara sig kora pa vanster sidan, Hon har provat en kvall med lyckat resultat....

Ha det!

/Stefan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att följa er på bloggen. Hoppas ni kommer tillrätta ordentligt nu. Hälsa hela familjen.

Anonym sa...

Hej Familjen Zetterlind! Vad roligt att få följa er. Grattis Stefan i efterskott. Vi mår bra, nu börjar allt komma igång efter julhelgen. Vera dans och Nora sim samt scouterna och fredax.
Vi tänker på er! Idag kommer Dahlquist över på en fika./marie

Anonym sa...

Hej Stefan!
Spännande att följa era första trevande steg i det nya landet. Hemma rullar det på. Vi har haft konfirmation för David i helgen, jättetrevligt med hela släkten på plats. Vi längtar efter snö nu och sticker till Idre på sportlovet. Ha det så bra!
Hälsningar Elisabeth