fredag 21 april 2017

Sweet 16!

Helt ofattbart, men idag fyller denna smarta och roliga tjej 16 år.
Grattis finaste, bästa Tyra!!

Tänk att jag haft förmånen att få vara din mamma i 16 år. Jag är otroligt stolt över dig och jag är övertygad om att du kommer att lyckas med allt du företar dig!

Tyvärr är Tyra inte hemma på sin födelsedag. Hon har varit bortrest på sportturnering med skolans softballslag sedan i onsdags eftermiddag Varje termin möts de amerikanska skolorna på en 4 dagars turnering på en lägergård. Tyra åkte på denna turnering i höstas med basketlaget (det är olika idrotter på höst- och vårtermin) och hon tyckte det var en ljuspunkt under en tid hon längtade väldigt mycket hem till Sverige. Därför ville hon gärna åka även på denna turnering trots att den infaller under hennes födelsedag. Vi saknar dig idag, men hoppas att du har det bra och ser fram emot att fira dig på söndag!

Den 21 april är en helgdag i Brasilien, så även om vi inte kan fira Tyra idag, får vi njuta av en ledig dag. Idag är det Tiradentes och dagen firas till minne av Joaquim Jose da Silva Xavier, som var en  revolutionär som kämpade för Brasiliens självständighet i slutet av 1700-talet. Han var tandläkare till yrket och avrättades efter att han tog på sig skulden för ett planerat uppror (därav namnet Tiradentes).


Inga kommentarer: